SMERTEBEHANDLING

Her kan du læse om smertebehandling gennem elektroterapi
Læs om mere om elektroterapi

Smertebehandling

Kropsfunktioner, som ikke bliver brugt eller trænet, kan ikke opretholdes. Muskler svinder ind, led bliver stive og ledbånd svækkes. Derfor kan en elektroterapi for mange være en smertebehandling, som kan virke smertelindrende på ømme og irriteret områder. Smertebehandlingen kan være forebyggende og dermed opretholde kroppens balance. Denne type for smertebehandling kan bruges i mange sammenhæng. 

Oplever du smerter i led, har hovedpine/migræne eller andet, kan du via smertebehandlingen få hverdagen tilbage. Ved at være stresset, træt, overanstrengt, vil det gå ud over nattesøvnen, som er vigtigt, for at kroppen har mulighed for at restituerer og dermed fjerne kroppens affaldsstoffer. De strømimpulser som sendes gennem kroppen, frigiver stoffet endorfin, som er kroppens egen morfin. Endorfinen kan derfor være muligt at stoppe disse smerter i at nå hjernen, og dermed forhindrer hovedpine og migræne. Ved at få behandling af hovedpine og migræne, giver det kroppen ro og fornyet energi. Få hverdagen tilbage med en smertebehandling.

Der er travlt i klinikken. Vi behandler med elektroterapi

Alle vores behandlingstyper

Vores behandlingstyper vi tilbyder gennem elektroterapi

Smertebehandling

Med elektroterpi, er det muligt at lave smertebehandling. Smertebehandlingen kan virke lindrende og forebyggende.

 

Akupunktur

Vores Slendo-Fit kan anvendes som akupunktur apparat. Det kan du læse meget mere om her.

Hjemmebehandling

Ved at købe et Slendo-Fit apparat, kan du via elektroterapi lave hjemmebehandlinger, have fuld kontrol over behandling og tidspunkt. Du vil ikke være afhængig af ledige tider.

Slank uden kur

Trænger kroppen til at blive frisket lidt op? Gennem elektroterapi giver vi dig muligheden for at træne kroppens muskler. Du kan gøre det mens du laver mad, eller ser din yndlingsserie.