HJEMMEBEHANDLING

Udfør hjemmebehandling med elektroterapi. Du styrer selv tid og sted
Shop her

Hjemmebehandling med elektroterapi

Er hverdagen travl, og er tiden knap for at give kroppen ro og pleje, så er det nu muligt med hjemmebehandling. Ved at købe et elektroapparat fra os, giver vi dig nu muligheden for at styrke og restituerer kroppen hjemme. Med en hjemmebehandling, kan du til enhver tid selv bestemme, hvor og hvornår du vil pleje kroppen. Du skal ikke længere være afhængig af ledige tider hos behandler, eller hvornår din egen kalender har en plads. Hjemmebehandling er det rette værktøj for dig, som selv vil tilpasse og administrere din hverdag, og kunne tage 100% kontrol over længde på behandlingen. Ved hjemmebehandling, lærer du selv at lytte til din egen krop.  

Du har nu mulighed for at se dit yndlings tv-program eller slappe af i sofaen, mens du behandler din egen krop derhjemme.

Elektroterapi kan bruges som smertebehandling eller til ømme områder

Alle vores behandlingstyper

Vores behandlingstyper vi tilbyder gennem elektroterapi

Smertebehandling

Med elektroterpi, er det muligt at lave smertebehandling. Smertebehandlingen kan virke lindrende og forebyggende.

 

Akupunktur

Vores Slendo-Fit kan anvendes som akupunktur apparat. Det kan du læse meget mere om her.

Hjemmebehandling

Ved at købe et Slendo-Fit apparat, kan du via elektroterapi lave hjemmebehandlinger, have fuld kontrol over behandling og tidspunkt. Du vil ikke være afhængig af ledige tider.

Slank uden kur

Trænger kroppen til at blive frisket lidt op? Gennem elektroterapi giver vi dig muligheden for at træne kroppens muskler. Du kan gøre det mens du laver mad, eller ser din yndlingsserie.