Elektroterapi

Elektroterapi er et apparat der er beregnet til elektrisk stimulering af dine kropsfunktioner.
Gå til shoppen

Alle vores behandlingstyper

Vores behandlingstyper vi tilbyder gennem elektroterapi

Smertebehandling

Med elektroterpi, er det muligt at lave smertebehandling. Smertebehandlingen kan virke lindrende og forebyggende.

 

Akupunktur

Vores Slendo-Fit kan anvendes som akupunktur apparat. Det kan du læse meget mere om her.

Hjemmebehandling

Ved at købe et Slendo-Fit apparat, kan du via elektroterapi lave hjemmebehandlinger, have fuld kontrol over behandling og tidspunkt. Du vil ikke være afhængig af ledige tider.

Slank uden kur

Trænger kroppen til at blive frisket lidt op? Gennem elektroterapi giver vi dig muligheden for at træne kroppens muskler. Du kan gøre det mens du laver mad, eller ser din yndlingsserie.

Behandling med elektroterapi

Føler du dig træt i hverdagene og har kroppen svært ved at finde ro? Eller er den fysiske aktivitet faldet, grundet skader eller manglende energi? Så kan elektroterapi være vejen frem for dig. 

Elektroterapi er et apparat der er beregnet til elektrisk stimulering af dine kropsfunktioner. Disse funktioner kan særligt være udsat grundet manglende motion, manglende ernæring, overvægt eller stres. Gennem elektroterapi, vil du opleve hvordan apparatet sender strømimpulser gennem kroppens nervebaner. Kroppens organer, legemsdeler er direkte forbundet med det centrale nervesystem. Ved at sende disse strømimpulser gennem elektroterapi, vil du opleve en hvordan apparatet arbejder med kroppen, og dermed optimerer og gendanner kroppens balance igen. 

Med elektroterapi opnår kroppen en forøgelse af blodcirkulation, som giver kroppen bedre arbejdsforhold for at komme af med affaldsstoffer og mælkesyrer. 

Elektroterapi er en rolig behandling, som både kan laves på klinikken, såvel som hjemme. Med elektroterapi vil der kunne opnå en forbedring af ømhed i led og muskler, men samtidig forbedre muskelstyrke.

oles-pvterapi