DET SIGER KUNDERNE

Her kan du læse, hvordan elektroterapi har hjulpet tidligere kunder

Kundeanmeldelser

 

Er du i tvivl om vores behandlingstyper, eller metoder? Så kan du her på siden læse, hvad kunderne siger til vores elektroterapi. Både anmeldelser fra klinikken, og ved hjemmebehandling. Læs nogle uddrag herunder fra tidligere kunder.

Elektroterapi kan bruges som smertebehandling eller til ømme områder

Hjalp efter fald

” Min kone faldt og slog sig temmelig alvorligt, ( højre overarm og skulder,) hun søgte læge og fik noget smertestillende, efter nogen tid blev hun så henvist til fysioterap., hvor hun fik en masse behandlinger, altsammen uden at det på nogen måde lindrede hendes smerter.

Min kone arbejder som hjemmehjælper, og må tit tage et ordentlig nap, (så det gjorde jo ikke sagen bedre, eller smerterne mindre.)

Så fik vi med posten en indbydelse til en demonstration af SLENDO-FIT på Hotel Skandinavien, Rudkøbing, jeg fik overtalt min kone til at besøge denne demonstration, og hun fik der en behandling med vidunderapparatet SLENDO-FIT.

Denne ene behandling hjalp hende så godt, at hun overhovedet ingen smerter havde i godt fem døgn.

Smerterne vendte langsomt tilbage, men så købte vi omg. et stk. SLENDO-FIT, og efter nogle få behandlinger var smerterne bare helt væk.

Nu bruger min kone kun SLENDO-FIT en gang imellem, nærmest som fore­byggende .

Vi har hjulpet flere familiemedlemmer og venner for forskellige skavanker, som de ellers har gået og døjet med i flere år, alle med kun nogle få behandlinger.

Vi kan kun give SLENDO-FIT vor varmeste anbefaling, det er absolut det bedste indkøb, vi nogensinde har foretaget.

Inger og John Petersen, Rudkøbing.

Hjalp ved rygsmerter

“Jeg vil gerne udtrykke min glæde over det lille effektive apperat.

For 1½ måned siden købte jeg et “Slendo-Fit” apperat, som jeg havde hørt om af en god veninde. Jeg købte det mest fordi jeg tit havde ondt i ryggen og mange spændinger i skuldre og nakke, det er nu ikke noget problem længere, jeg lægger mig bare på de helt flade elektroder og slapper af, og i løbet af ganske kort tid, er smerterne forsvundet.

Det er da til at forstå, men der viste sig snart mange andre muligheder også, nemlig de kosmetiske.

Jeg er en kvinde på 47 år, som synes at min krop var ved at gå i “opløsning”, for lidt motion, men nu, efter bare 1½ måneds brug af “Slendo-Fit”, kan jeg allerede se tydelige forbedringer. Sidste sommer kunne jeg ikke få mig til at vise mig i bikini i generthed over min krop, men nu kan sommeren bare komme an, for nu har jeg “strammet” mig op. Tak for det!!!”

Kirse Pedersen, Kolding

Hjalp ved sukkersyge

Efter 31 år med sukkersyge er der flere skavanker som nok kan trænge til behandlinq.

Og jeg kan kun sige at Slendo- Fit, har hjulpet på b.l.a. seneknuder i hænderne hvor den har taget smerterne.

Men ikke mindst på mine skinneben hvor jeg gennem flere år har haft problemer med sår som ikke vil hele samt kolde fødder, men nu efter brug af Slendo Fit er mine sår helt væk og jeg har fået varme i mine fødder.

Jeg kan hermed kun anbefale Slendo- Fit.

Johannes Vestergaard

Hjalp ved slidgigt

“Inden jeg blev den lykkelige ejer af Slendo-Fit apparatet, var jeg meget plaget af smerter. Jeg har de sidste 8 år haft slidgigt i hænder, fødder og knæ, og de sidste par år også i nakken.

Efter få behandlinger hjemme i min  lænestol, mærkede jeg en virkelig god bedring af smerterne. Når man har smerter i ledene når man går, så går man selvfølgelig lidt forkert på sine ben, og får derfor også nogle ømme muskler.

Slendo-Fit har styrket mine muskler ved at give mig den motion jeg ikke har kunnet klare selv, på grund af smerter. Nu kan jeg ved daglig brug af apparatet holde smerterne næsten væk

Jeg er meget taknemmelig for den bedring jeg har opnået med jeres lille apperat.”

Kirsten Madsen, Odense